Przedsiębiorcza Baba

Forum dziewczyn chcących wydać walkę stereotypom, przebić szklany sufit i jeszcze IM pokazać!

Ogłoszenie

Wiadomość dnia: Wszystkie panie, które do nas dołączyły z innych grup są proszone o przedstawienie się, kilka słów o sobie i czym chciałyby się zająć w zakładce "kto jest kim". Proszę każdą z Pań o założenie nowego wątku dla siebie.

#1 2007-12-13 19:12:59

Sylwia Łabęda

Administrator

Call me!
Punktów :   

Trzy-na-stego wszystko zda-rzyć się mooże

Ja poszłam dzisiaj po raz pierwszy do nowej pracy. Mam już czarnego kota, który mi przebiega drogę tysiąc razy dziennie, więc 13-ty mi nie straszny

#2 2007-12-14 15:27:35

Ewelina Krajewska

Szefowa

Punktów :   

Re: Trzy-na-stego wszystko zda-rzyć się mooże

to super, jakie masz obwiązki w pracy? co tam robisz?! gratuluję i pozdrawiam

#3 2007-12-14 16:47:54

Małgorzata Zaremba

Szefowa

Punktów :   

Sylwia Łabęda napisał:

Ja poszłam dzisiaj po raz pierwszy do nowej pracy. Mam już czarnego kota, który mi przebiega drogę tysiąc razy dziennie, więc 13-ty mi nie straszny

Moje gratulacje! Możesz zdradzić, co to za praca?
Pisząc o 13 grudnia, myślałam o rocznicy stanu wojennego, a nie o pechu, ale rozumiem, że dzieli nas pokolenie i młodszym ode mnie niewiele mówi 13 grudnia (tak dla przypomnienia, bo nigdy nie przestałam być nauczycielką, choć od dawna nie wykonuję tego zawodu, był również krwawy grudzień w 1970 r. - było to 17 grudnia w Gdańsku).
Przepraszam za pouczenia, ale ostatnio dostałam propozycję spotkań z licealistami i opowiadania im o stanie wojennym i innych niezależno - patriotycznych inicjatywach, więc praktykuję na Forum i pouczam.
Gorąco pozdrawiam

#4 2007-12-14 18:11:52

Sylwia Łabęda

Administrator

Call me!
Punktów :   

Ależ oczywiście 13-tego grudnia kojarzy mi się ze stanem wojennym, ale widzisz... ja jestem z tego nowego pokolenia. Marzę o tym, abyśmy przestali o takich rzeczach pamiętać, tylko skupili się na przyszłości zamiast na przeszłości.
Ja pamiętam stan wojenny. Miałam 5 lat gdy wybuchł. Ale życie toczy się dalej.

#5 2007-12-14 18:12:38

Sylwia Łabęda

Administrator

Call me!
Punktów :   

Co robię? To co chciałam. Pracuję w logistyce - dział zakupów. Planuję, rozliczam, raportuję.

#6 2007-12-15 15:15:27

Małgorzata Zaremba

Szefowa

Punktów :   

Sylwia Łabęda napisał:

Co robię? To co chciałam. Pracuję w logistyce - dział zakupów. Planuję, rozliczam, raportuję.

Myślę, że jesteś w swoim żywiole, bo jak pamiętam, miałaś najwięcej pomysłów na biznes, więc na pewno potrafisz planować. Jeszcze raz gratuluję. Ja w poniedziałek idę na rozmowę o pracę, ale w moim wypadku wolałabym, żeby zgodzili mi się na pracę na zlecenie, bo gdybym dostała etat (co proponują), to musiałabym dojeżdżać z Ząbek do Ursusa, a zważywszy na korki, to chyba nie do wykonania.

#7 2007-12-15 23:56:49

Sylwia Łabęda

Administrator

Call me!
Punktów :   

Nie jest to może praca mojego życia. Nie jestem zadowolona. Zwłaszcza finansowo. Jednak na bezrybiu i rak ryba.
Przekładam papierki z miejsca na miejsce i nie mam wiele do powiedzenia. Na dodatek dojeżdżam z Woli do Marek.
Na początku stycznia zaczyna się u mnie w domu remont i mam kłopocik. Mogę się przeprowadzić do rodziców, do Magdalenki, ale wtedy podróż zajmie 3 godziny w miejsce 1,5.

Jeżeli któraś z Was wie o pokoju do wynajęcia na półtora miesiąca, mieszkaniu do przypilnowania w zamian za uregulowanie rachunków w okolicach centralnej lub północnej Warszawy... dajcie znać...

Stopka forum

RSS