Przedsiębiorcza Baba

Forum dziewczyn chcących wydać walkę stereotypom, przebić szklany sufit i jeszcze IM pokazać!

Ogłoszenie

Wiadomość dnia: Wszystkie panie, które do nas dołączyły z innych grup są proszone o przedstawienie się, kilka słów o sobie i czym chciałyby się zająć w zakładce "kto jest kim". Proszę każdą z Pań o założenie nowego wątku dla siebie.

#1 2008-02-21 10:01:05

Ewa Fabisiak

Szefowa

Punktów :   

dzień dobry

dostałam dziś @ w sprawie odwiedzenia Was na forum.

Skończyłam kurs w BIT "Praca, przedsiębiorczość dla bezrobotnych kobiet" (grupa październikowa, jeśli dobrze pamiętam - nr 8).
W styczniu dowiedziałam się, że nie otrzymałam grantu. Reszta grupy czekała do połowy lutego i na razie nie wiem o nikim z naszej grupy, kto dostałby pieniądze w nowym roku (jedynie dwie osoby otrzymały grant jeszcze w grudniu ub.r).

Mam koleżankę, która brała udział w tym szkoleniu już w innej grupie, po mnie. Też nie otrzymała grantu, a z jej grupy otrzymały go na razie 2 osoby (magiczna dwójka? ).

Dodam, że zachowanie BIT i naszego opiekuna rozczarowało mnie i to mocno. Idąc na kurs - wiedziałam, że nie wszystkie wnioski zostaną pozytywnie rozpatrzone (miał być co trzeci) i na to się godziłam. Jednak za bezpodstawne (jak widać) rozpalenie marzeń i oczekiwań, że "wystarczy złożyć wniosek", a pieniądze spłyną jak manna z nieba - jestem wściekła. Tzn. teraz już mi przeszło, ale czuję duży żal i rozczarowanie, tym bardziej, że dziewczyny z grupy miały naprawdę fajne pomysły i gucio z tego wyszło.

Szkoda czasu i zawiedzionych złudzeń.

To tyle ode mnie tytułem przywitania, jeśli będę do czegoś potrzebna - mój adre mailowy emkaf@wp.pl - w razie możliwości czasowych i organizacyjnych odpiszę a.s.a.p.

pozdrawiam Przedsiębiorcze Baby

ewa

Ostatnio edytowany przez Ewa Fabisiak (2008-02-21 15:50:31)

#2 2008-02-21 10:23:27

Katarzyna Winnicka

Szefowa

Punktów :   

Re: dzień dobry

Witam,

Nazywam się Katarzyna Winnicka mam 46 lat. Jestem z listopadowego kursu w bicie (wniosek składałam w grudniu).

Chcę założyć pracownie dentystyczną i jestem bardzo rozżalona że nie dostałam grantu.

Stopka forum

RSS