Forum dziewczyn chcących wydać walkę stereotypom, przebić szklany sufit i jeszcze IM pokazać!
Szefowa
dostałam dziś @ w sprawie odwiedzenia Was na forum.
Skończyłam kurs w BIT "Praca, przedsiębiorczość dla bezrobotnych kobiet" (grupa październikowa, jeśli dobrze pamiętam - nr 8).
W styczniu dowiedziałam się, że nie otrzymałam grantu. Reszta grupy czekała do połowy lutego i na razie nie wiem o nikim z naszej grupy, kto dostałby pieniądze w nowym roku (jedynie dwie osoby otrzymały grant jeszcze w grudniu ub.r).
Mam koleżankę, która brała udział w tym szkoleniu już w innej grupie, po mnie. Też nie otrzymała grantu, a z jej grupy otrzymały go na razie 2 osoby (magiczna dwójka? ).
Dodam, że zachowanie BIT i naszego opiekuna rozczarowało mnie i to mocno. Idąc na kurs - wiedziałam, że nie wszystkie wnioski zostaną pozytywnie rozpatrzone (miał być co trzeci) i na to się godziłam. Jednak za bezpodstawne (jak widać) rozpalenie marzeń i oczekiwań, że "wystarczy złożyć wniosek", a pieniądze spłyną jak manna z nieba - jestem wściekła. Tzn. teraz już mi przeszło, ale czuję duży żal i rozczarowanie, tym bardziej, że dziewczyny z grupy miały naprawdę fajne pomysły i gucio z tego wyszło.
Szkoda czasu i zawiedzionych złudzeń.
To tyle ode mnie tytułem przywitania, jeśli będę do czegoś potrzebna - mój adre mailowy emkaf@wp.pl - w razie możliwości czasowych i organizacyjnych odpiszę a.s.a.p.
pozdrawiam Przedsiębiorcze Baby
ewa
Ostatnio edytowany przez Ewa Fabisiak (2008-02-21 15:50:31)
Szefowa
Witam,
Nazywam się Katarzyna Winnicka mam 46 lat. Jestem z listopadowego kursu w bicie (wniosek składałam w grudniu).
Chcę założyć pracownie dentystyczną i jestem bardzo rozżalona że nie dostałam grantu.