Przedsiębiorcza Baba

Forum dziewczyn chcących wydać walkę stereotypom, przebić szklany sufit i jeszcze IM pokazać!

Ogłoszenie

Wiadomość dnia: Wszystkie panie, które do nas dołączyły z innych grup są proszone o przedstawienie się, kilka słów o sobie i czym chciałyby się zająć w zakładce "kto jest kim". Proszę każdą z Pań o założenie nowego wątku dla siebie.

#1 2008-02-24 19:30:39

Krystyna Zapędowska

Szefowa

5390645
Punktów :   

Pożyczka na otwarcie działalności

Dziewczyny dajcie jakieś namiary na porzyczki dla nowych przedsiębiorstw. Byle nie ten Mazowiecki adres, bo tam dają po 3 m-cach, po tym czasie to ja mam ich gdzieś bo kasę jużbędę miała i nie potrzebna mi bęzie żadna porzyczka. Były jakieś strony ale gdzieś podziałam bo latam jak kot z pęcherzem od sanepidu do  mpożarników osd nich do Naadzoru budowlanego i Urzędu wojewódzkiego i sama nie wiem gdzie jeszcze. !!!!!!!!!!!!!!
Co do tego PRZEKRETU to zbierzmy się zaprośmy TVN, może się tym rzeczywiście zainteresują i dajmy wywiad wszystkie.
Poza tym czy któraś dostała już oficjalne pismo o tym, że nie przyznano i z jakiego powodu grantu??????????????????Mieli takowe powysyłać.

Stopka forum

RSS