Przedsiębiorcza Baba

Forum dziewczyn chcących wydać walkę stereotypom, przebić szklany sufit i jeszcze IM pokazać!

Ogłoszenie

Wiadomość dnia: Wszystkie panie, które do nas dołączyły z innych grup są proszone o przedstawienie się, kilka słów o sobie i czym chciałyby się zająć w zakładce "kto jest kim". Proszę każdą z Pań o założenie nowego wątku dla siebie.

#1 2008-04-23 20:06:42

Monika Betley

Szefowa

Punktów :   

PayPal i koszyk zakupów

PayPal udostępnił fajną opcję - koszyk zakupów. Klienci w waszym sklepie mogą płacić przez PayPal - chyba 1,35 od transakcji, za to firma znana i zaufana, i wzbudzajaca zaufanie...

Jeśli ktoś jest ciekaw i chce się dowiedzieć co i jak - mogę spróbować wyjaśnić - na ile sama kapuję. Trzymajcie się - niech się KIG w d... ugryzie!!!

#2 2008-04-26 19:13:35

Ewelina Krajewska

Szefowa

Punktów :   

Re: PayPal i koszyk zakupów

wiatj Monika! cieszę się, że sobie radzisz! JESTEM PELNA PODZIWU. koniecznie forum zachowamy, czasem ktoś się odezwie... jedyne co zyskałyśmy z tego szkolenia to miłe znajomości.
ja pracę znalazlam ale niestety nie w zawodzie, dojrzewam powoli do założenia czegoś swojego i bardzo bym chciała, no zobaczymy... jestem dobrej myśli
pozdrawiam serdecznie!

#3 2008-04-28 17:19:11

Monika Betley

Szefowa

Punktów :   

Ewelina Krajewska napisał:

wiatj Monika! cieszę się, że sobie radzisz! JESTEM PELNA PODZIWU. koniecznie forum zachowamy, czasem ktoś się odezwie... jedyne co zyskałyśmy z tego szkolenia to miłe znajomości.
ja pracę znalazlam ale niestety nie w zawodzie, dojrzewam powoli do założenia czegoś swojego i bardzo bym chciała, no zobaczymy... jestem dobrej myśli
pozdrawiam serdecznie!

Na mnie możesz liczyć - chetnie dam ci sie wysmarować nawet najobrzydliwszymi mazidłami...

#4 2008-04-28 17:57:37

Ewelina Krajewska

Szefowa

Punktów :   

będe to miala na uwadze! dzięki

Stopka forum

RSS