Forum dziewczyn chcących wydać walkę stereotypom, przebić szklany sufit i jeszcze IM pokazać!
Szefowa
PayPal udostępnił fajną opcję - koszyk zakupów. Klienci w waszym sklepie mogą płacić przez PayPal - chyba 1,35 od transakcji, za to firma znana i zaufana, i wzbudzajaca zaufanie...
Jeśli ktoś jest ciekaw i chce się dowiedzieć co i jak - mogę spróbować wyjaśnić - na ile sama kapuję. Trzymajcie się - niech się KIG w d... ugryzie!!!
Szefowa
wiatj Monika! cieszę się, że sobie radzisz! JESTEM PELNA PODZIWU. koniecznie forum zachowamy, czasem ktoś się odezwie... jedyne co zyskałyśmy z tego szkolenia to miłe znajomości.
ja pracę znalazlam ale niestety nie w zawodzie, dojrzewam powoli do założenia czegoś swojego i bardzo bym chciała, no zobaczymy... jestem dobrej myśli
pozdrawiam serdecznie!
Szefowa
Ewelina Krajewska napisał:
wiatj Monika! cieszę się, że sobie radzisz! JESTEM PELNA PODZIWU. koniecznie forum zachowamy, czasem ktoś się odezwie... jedyne co zyskałyśmy z tego szkolenia to miłe znajomości.
ja pracę znalazlam ale niestety nie w zawodzie, dojrzewam powoli do założenia czegoś swojego i bardzo bym chciała, no zobaczymy... jestem dobrej myśli
pozdrawiam serdecznie!
Na mnie możesz liczyć - chetnie dam ci sie wysmarować nawet najobrzydliwszymi mazidłami...
Szefowa
będe to miala na uwadze! dzięki